Læs anmeldelser af mine udførte opgaver:

Læs Amino-anmeldelser her

Har du spørgsmål?

Så ring på 52304197

…eller skriv til info@grothesprog.dk

Engelsk oversættelse - dansk-engelsk og engelsk-dansk

Engelsk er det første fremmedsprog, som danskerne undervises i. Engelsk betragtes i dag som et sprog, som de fleste kan. Derfor er det naturligt for mange selv at varetage oversættelsen til  engelsk eller fra engelsk, når de f.eks. skal have en ny version af deres webshop eller skal udgive en brochure. Et perfekt ”skoleengelsk” giver dog sjældent noget godt resultat. En engelsk oversættelse skal være korrekt og professionel. Den skal fremstå som en selvstændig tekst – og ikke som en oversættelse. Internationale kunder hæfter sig straks ved en oversættelse, der er mangelfuld. Det skaber mistillid og kan være en hindring for salget!

Står du over for en udfordring, hvor du har brug for en korrekt og kvalitetssikret oversættelse? Ingen opgave er for lille eller for stor, og arbejdet med oversættelse fra dansk til engelsk eller engelsk til dansk kan spænde fra produktbeskrivelser til webbutikker over oversættelse af brochurer til en detaljeret oversættelse af en produktmanual.

Jeg er din seriøse medspiller, når det gælder oversættelse af alle typer opgaver fra engelsk til dansk og fra dansk til engelsk.